Είμαι γυναίκα, μπορώ να αντεπεξέλθω σε ένα χώρο που παραδοσιακά προσελκύει περισσότερους άντρες;

Το Κrav Μaga είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που δίνει λύσεις σε όλους. Το φύλο, το βάρος, το ύψος, η ηλικία, το χρώμα δεν είναι χαρακτηριστικά που αποτρέπουν την εκμάθηση του. Ιδιαίτερα οι γυναίκες λόγω της σωματικής τους διάπλασης και της λιγότερης δύναμης σε σχέση με ένα άντρα, έχουν περισσότερη ανάγκη για εκμάθηση εύκολων τεχνικών αυτοάμυνας.  

Οι γυναίκες παραδοσιακά είναι ένας εύκολος και διαδεδομένος στόχος από τους επιτιθέμενους, είτε ο στόχος τους είναι η μικροκλοπή, η ληστεία ή και η σεξουαλική κακοποίηση. Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συνολικά στη ζωή τους πολύ περισσότερες επιθέσεις (σωματική αλλά και λεκτική βία) απ' ότι οι άνδρες, ενώ αντίθετα από τους άνδρες οι γυναίκες είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένες και προετοιμασμένες για να αποφύγουν ένα ενδεχόμενο άσχημο περιστατικό.
Το Κραβ Μαγκά λαμβάνει υπόψιν του όλες τις παραπάνω παραμέτρους και ιδιαίτερες ανάγκες που έχει μια γυναίκα (όπως και κάθε άλλη κατηγορία ανθρώπου) ενώ οι τεχνικές του είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο όπου δεν χρειάζονται καθόλου δύναμη (μπορούν να εκτελεστούν ακόμα και από ένα παιδί) και δεν επηρεάζονται από τη δύναμη ή και τις διαστάσεις του αμυνόμενου.
Εάν είσαι λοιπόν γυναίκα και πιστεύεις ότι έχεις κι εσύ δικαίωμα στην αυτοάμυνα, επισκέψου το συντομότερο τη σχολή μας και δες πώς θα μπορούσες να αποτρέψεις μία ενδεχόμενη επίθεση κατά της σωματικής σου ακεραιότητας αποτελεσματικά.